Flowall-pilottihanke jatkuu Espoossa

Flowallin maaliskuussa 2015 alkanut pilottihanke, Sampo Oyj:n ryhmäkorjaushanke on hyvässä vauhdissa. Hankkeeseen kuuluu kolme peruskorjattavaa kohdetta, joista kaksi sijaitsee Espoon Matinkylässä ja yksi Vantaan Myyrmäessä. Ensimmäinen vaihe Myyrmäessä valmistui syksyllä. Työt ovat jatkuneet Matinkylässä, jossa sijaitsevat hankkeen kaksi viimeistä vaihetta.

Asuntoja kohteissa oli ennen hanketta 150, ja uudessa ratkaisussa 161. Muodoltaan hanke on tavoitehintainen projektinjohtourakka, jonka valintaperusteista urakkahinta muodosti 70 prosenttia ja laadulliset tekijät 30 prosenttia.

Vantaan As Oy Raiviosuonmäki 6 vastaanotettiin lokakuun 2015 lopussa. Siellä toteutettiin Flowall-ratkaisulla linjasaneeraus, minkä lisäksi asuntoja jaettiin uudelleen. C-portaassa 4h+k asunnot jaettiin 2h+k sekä 1h+k asunnoiksi.

Espoossa As Oy Espoon Matinkatu 8:ssa on vuorossa linjasaneeraus, minkä lisäksi asuntojen huonejakoa muutettiin siten, että muun muassa osan kylpyhuoneiden paikkaa vaihdettiin. Myös rakennuksen porrashuone muokattiin uudelleen. Porrashuoneeseen saatiin hissit rakentamalla uusi, ulkopuolinen hissikuilu. Lisäksi kellareiden tilajärjestelyä muutettiin ja tiloja ajanmukaistettiin.

Hankkeen viimeinen vaihe, Koy Aapelinkatu 6 Espoossa, käynnistyy kesäkuussa 2016. Saneerauskohteena se noudattaa pitkälti Espoon Matinkadun vastaavaa. Kahden kolmikerroksisen ja yhden seitsemänkerroksisen talon mataliin lamellitaloihin lisätään myös hissit ja kahdessa portaassa asuntojakoa uudistetaan.

 


Takaisin

Ota yhteyttä

Myynti: 044 7799 202   Tuotekyselyt: 020 129 2332
info@nullflowall.fi

Flowall logo wb