Toinen Flowall-linjasaneerauskohde valmistumassa

Sampo Oyj:n asuintalojen ryhmäkorjaushankkeen toinen vaihe, ja samalla toinen Flowall-linjasaneerauskohde, lähestyy loppua. Espoolaisen As Oy Matinkatu 8:n peruskorjauksen on määrä valmistua kesällä.

Modulaarinen linjasaneeraus ja peruskorjaus

Flowall-kohde on esimerkki modulaarisen ajattelun hyödyntämisestä korjausrakentamisen hankkeessa.

Vuonna 1970 valmistuneessa, kahdesta asuinkerrostalosta koostuvassa yhtiössä on 45 asuntoa. Flowall-tekniikkaseinäratkaisulla toteutetun linjasaneerauksen lisäksi hankkeessa on toteutettu julkisivusaneeraus, muutettu huonejakoja ja kylpyhuoneiden sijaintia sekä lisätty hissit ja ajanmukaistettu kellareiden tiloja.

Viime vuonna valmistuneessa ryhmäkorjaushankkeen ensimmäisessä osassa Vantaan Raivionsuonmäellä Flowall-hankekonsepti toi linjasaneeraukseen 10 prosentin ajansäästön. Nyt valmistuva As Oy Matinkatu on hankkeen toinen osa, ja kolmannen, Espoon Aapelinkatu 6, on määrä alkaa kesäkuussa.

Peruskorjatut huoneistot valmistuvat

As Oy Matinkadun A-talon kaksion kylpyhuone on jo peruskorjattu, linjasaneeraus toteutettiin Flowall-tekniikkaseinäratkaisulla. Hankkeessa kylpyhuoneiden kokoa muokattiin lisätilan saamiseksi.

Linjasaneeraus kylpyhuoneessa Flowall tekniikkaseinällä, Uponor

Myös A-talon kaksion keittiö on valmis linjasaneerauksen ja peruskorjauksen jäljiltä. Linjasaneerauksen toteutusmuoto oli Flowall-tekniikkaseinä. Hankkeessa suunnittelutoimistona toimi Sweco, rakennuttajakonsulttina Valvontakonsultit, Uponor toimitti tekniikkaseinän ja putket, rakennusurakasta vastasi Consti ja kalusteet ovat Puustellin.

Linjasaneeraus keittiössä Flowall tekniikkaseinällä, Puustelli

Flowall-tekniikkaseinäratkaisu on modulaarinen kokonaisratkaisu 1970-luvun tyyppikerrostalojen kylpyhuoneiden ja keittiöiden korjaamiseksi, kustannusten pienentämiseksi ja läpimenoajan nopeuttamiseksi. Flowall mahdollistaa edullisemmat korjausrakentamisen kokonaiskustannukset.

Linjasaneeraus, julkisivuremontti, peruskorjaus, Consti, Uponor, Sweco, Valvontakonsultit

 

 

 


Takaisin

Ota yhteyttä

Myynti: 044 7799 202   Tuotekyselyt: 020 129 2332
info@nullflowall.fi

Flowall logo wb